Cautare

3704 de rezultate pentru "accidentat 2 ian 2010 crasna salaj lukacs zoltan cu un mort" (3.47 secunde)
Portarii nostri au nevoie de Lobont, un fotbalist care are o experienta deosebita, iar Lobby avea nevoie sa aiba iar contact cu nationala. ... Stiti ca eu l-am adus la nationala, e un portar de calitate, dar din pacate nu joaca. Stiti ce s-a intimplat la meciul cu Belarus.
Selectionerul Romaniei, Victor Piturca, s-a plans ca are probleme mari de lot inaintea amicalelor cu Elvetia si Austria, admitand ca reprezentativa noastra porneste cu sansa a doua in cele doua confruntari Echipa nationala a Romaniei s-a reunit ieri-dimineata la Centrul National de Fotbal de la Mogosoaia in vederea sustinerii celor doua partide amicale, cu Elvetia, pe "Swissporarena"
Imagini SENZATIONALE cu cea mai sexy sotie de fotbalist din Romania! Cum se misca sotia lui Tamas la sala Fotbalistii care exagereaza cu mancarea de sarbatori, se pot recupera la munte, la sala deschisa de sotia lui Tamas. ... E accidentat. ... Accidentat, Tamas se recupereaza si el la sala sotiei.
Ministrul de Interne, Lucian Bode, a clarificat, luni, ca politistul care a accidentat mortal o fetita de 11 ani pe o trecere de pietoni nu se afla intr-o misiune de urgenta.
Politistul care a accidentat-o mortal pe Raisa si-a depus cerere de concediu, potrivit unor surse apropiate anchetei.
Politia Capitalei dezminte, luni, ca agentul care a accidentat-o mortal pe Raisa, fetita de 11 ani, mergea sa predea Educatie rutiera in scoli.
Paun, Gonzalez - Ashkovski, Luckassen, Stefanescu REZERVE: Began, Ninaj, Barbut, Fulop, Vasvari, Ispas, Golofca, Tudorie, Damascan ABSENTI: Achahbar (accidentat) ANTRENOR: ... Jutric (accidentat) ANTRENOR: Constantin Giurescu
La fel a facut si un britanic care ne-a ucis un mare regizor. ... Pentru ca se stiu puternici si pentru ca noi suntem si ne comportam ca un stat vasal.
La Caranasebes a avut loc recent un accident grav. Un motociclist care participa la concurs si trei persoane din public au fost accidentate de o masina care a intrat pe pista de concurs.
Motociclistul accidentat de Monica Macovei este inca internat in spital
Un agent de politie din Oravita a accidentat un copil de 11 ani. Politistul mergea impreuna cu un coleg la o cercetare intr-un alt caz.
VIOREL de 56 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel pe strada Arh. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 3, nu s-a asigurat la executarea manevrei de mers inapoi, moment in care a surprins si accidentat grav pe P.
Cristian de 22 de ani, din Bucuresti, a condus un moped marca Aprilia pe sos.
IONUT de 20 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel Vectra, pe Str. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 10, a surprins si accidentat grav pe G. ... Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
Un barbat din Sinesti, judetul Iasi a fost pus sub acuzare dupa ce a accidentat mortal un vacar. ... Anchetatorii spun ca, desi nu avea vizibilitate, a continuat sa mearga printre vaci si la un moment dat a intrat pe contrasens.
Gabriel de 23 de ani, din judetul Ialomita, a condus un autoturism marca Opel pe Sos. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. Vatra Luminoasa, nu a respectat semnificatia culorii rosii a semaforului electric, situatie in care a surprins si accidentat pe P.
Lucian de 45 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca VW pe Calea Victoriei, dinspre str. ... Dupa ce a trecut de intersectia cu Bd. Dacia, a accidentat-o pe O. ... Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
Artistul s-a accidentat destul de grav si a avut nevoie de ingrijire medicala, insa a avut noroc si a scapat cu bine peste ce i s-a intamplat.
Botosani - UTA Arad 1-2 Etapa 10 - Superliga Sezon 2022/2023 Au marcat: ... Roman II (accidentat) ANTRENOR: ... Iacob, (accidentat) ANTRENOR:
Sepsi - Universitatea Craiova 1-2 Play-off SuperLiga / Etapa 5 Au marcat: ... Varga (accidentat), Ninaj (suspendat) Antrenor: ... Vatajelu (accidentat), Bancu (in recuperare) Antrenor:
google-analytics.com